Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: NasjeKas - 5 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Casus:

Op 1 november 2023 tijdens mijn dienst in de wijk bij thuiszorg Ingezorg werd ik geconfronteerd met een clint die was gevallen in haar woonkamer. Bij aankomst trof ik de clint aan op haar rechterzijde, hulpeloos en niet in staat om alarm te slaan. Ik zal de situatie beschrijven en de stappen die ik heb genomen om de clint te helpen.

Toen ik de woning van de clint binnenkwam, merkte ik meteen dat er iets mis was. Ik hoorde zachte kreten vanuit de woonkamer en besloot direct op onderzoek uit te gaan. Daar vond ik de clint op de grond, liggend op haar rechterzijde. Ze was niet in staat om zelfstandig op te staan of hulp in te schakelen. Het was duidelijk dat ze pijn had en behoefte had aan dringende hulp. Mijn eerste stap was om de clint gerust te stellen en te vragen naar de aard van haar pijn. Ze gaf aan dat ze haar rechterbeen niet kon bewegen en dat haar heup veel pijn deed.

Onderbouwt hoe ik snel en adequaat heb gehandeld volgens de richtlijnen en procedures van de instelling Ingezorg Thuiszorg instelling; . De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document