Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 7 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: In eerste instantie lijken de taken en rollen voor ieder teamlid duidelijk. Helaas blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. H, lijkt moeite te hebben om haar taken helder te krijgen waardoor het lijkt alsof zij dwangmatig overal lijstjes van probeerd te maken om zo houvast te creeeren.

M. de gedragsdeskundige praat heel veel over de kennis die zij heeft opgedaan afgelopen jaren en lijkt soms meer opzoek te zijn naar een soort erkenning van verdienste. In de systeemtheorie betekend dit

De manager is veel afwezig, waardoor T. haar rol lijkt over te nemen. Soms lijkt het erop dat de manager geen weerstand durft te geven aan T. haar dominante houding.

Door deze onveilige situatie ben ik denk ik in de overlevingsmodus gegaan en ben ik heel zelfstandig gaan werken. Dit is iets wat ik goed kan, doordat ik vanuit mijn socialisatie al heel jong op mezelf ben aangewezen. Het nadeel is dat ik daardoor geen oog meer heb voor mijn omgeving daardoor niet altijd goed kan samenwerken. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document