Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: kimmonsma - 2 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: In fase 4, het ontwikkelen van alternatieven, heb ik samen met N. gekeken naar verschillende mogelijkheden om haar doelen te bereiken. Haar doelen zijn, een relatie met een lieve man, samenwonen een kind en een hond. Ik heb hier motiverende gespreksvoering toegepast zodat zij zelf ging nadenken over het antwoord. Tevens heb ik vragen gesteld hoe ze dit voor haar ziet wanneer ze heel erg angstis word (Primrose Syndroom) en wat ze nodig zou hebben om deze doelen te bereiken. Denk hierbij aan financiele hulp, hulp in het huishouden. Hierbij heb ik rekening gehouden met haar eigen deskundigheid en regie over haar eigen leven. Ik heb haar gestimuleerd om zelf met ideen te komen en haar keuzes te maken op basis van wat voor haar het beste voelde. Op deze manier heb ik haar empowerment vergroot en haar het gevoel gegeven dat zij de regie had over haar eigen leven.

Ten slotte, in fase 5, het doelgericht handelen, heb ik N. vragen gesteld hoe ze dit wil bereiken. Hoe kunnen wij er nu voor zorgen dat zij deze doelen kan nastreven en wat zij daarvoor nodig heeft. Aangezien N. momenteel niet zelfstandig woont, het liefste bij haar ouders wil zijn , en niet alleen kan zijn door haar angst
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document