Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 6 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Model van korthagen, Je toont aan dat je kritisch hebt gereflecteerd met behulp van theorie (i.i.g. theorie over herstel en positieve gezondheid)

in. hoeverre je bent uitgegaan van de visie dat mensen deskundige zijn van hun eigen leven en daar de regie over willen hebben.

Samen met N. het model van korthagen ingevuld. Dit hebben we gedaan tijdens mijn diensten bij De Reidhin.

Fase 2 terugblikken. Omdat N. een korte concentratieboog heeft, lukte het vaak niet om de gesprekken aan tafel te voeren. Ze was snel afgeleid. Ik heb daarom samen met haar veel wandelingen gemaakt of tijdens het koken veel vragen gesteld.

Fase 3 bewustwording. Ik denk doordat ik heel enthousiast was in mijn benadering richting N. dat zij hier goed op reageerde. Ik stelde niet directe vragen maar maakte er meer een verhaal van. Zo kreeg zij het gevoel dat ze gehoord en gezien werd, waardoor ze enthousiast begon te vertellen over hoe zij haar leven voor zich zag,

Fase 4 Alternatieven ontwikkelen

Fase 5 doelgericht handelen. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document