Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 8 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp:
IV Context

Met context wordt de totale omgeving van mensen bedoelt waarin zij hun dagelijkse leven leiden. De totale omgeving bestaat uit 3 niveaus die als een wisselwerking met elkaar functioneren (Specifiek Diagnostisch Protocol, 2019).

Micro: N. is opgegroeid samen met haar ouders en haar twee oudere broers. Haar broers hebben inmiddels een vriendin en het contact met hen is goed. Ze gaat vaak met haar schoonzus naar Steenwijk naar de manege. In het weekend gaat ze naar huis.

N. heeft een licht verstandelijke beperking n ze heeft het syndroom van Primrose. N. is zich hiervan bewust, echter ze heeft wel veel doelen en dromen over haar toekomst. Ze wil heel graag samenwonen en een gezin stichten. Ze wil erbij horen, en net als ieder ander meedraaien in de maatschappij.

Meso: N. woont sinds 2019 op De Reidhin en gaat ma, di, do en vrijdag naar Butenut. Dit is een dagbesteding waar N. bezig is met paard gerelateerde werkzaamheden. In het weekend gaat ze naar huis. N. zegt dat ze veel vrienden en vriendinnen heeft echter dit is haar fantasie en niet de werkelijkheid. Welke dingen hebben gespeeld op haar ontwikkeling

Macro: N. heeft een uitkering en woont bij De Reidhin. De huidige visie van de maatschappij is inclusie, participeren en eigen regie. Het systeem is gefixeerd op de digitale wereld en momenteel gebeurt ook bijna alles online. Het niet hebben van haar eigen telefoon kan N. belemmeren in het meedoen en erbij horen.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document