Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: kesini99 - 8 maanden geleden

Herschrijf de volgende tekst: Beste lezers,
Voor u ligt een preventieplan voor afronden van mijn opleiding Health & Social Work aan de Avans Academie in s-Hertogenbosch. In dit preventieplan heb ik een onderzoek gedaan over Hoe verbindt Dynamo Jeugdwerk de meiden uit de eerste klas t/m de vierde klas om naar de Jeugdcentra in de wijk Tongelre te komen? op stage. Dit onderzoek heb ik doormiddel van onder andere observaties, interviews en gesprekken gehouden.
Bij een Health en Social Worker hoort de vier kerntaken erbij: adviseren, analyseren, ondersteunen en verbinden. Zie bijlage 1: beschrijving bij de kerntaken voor Tabel 1 Kerntaken HSWer, met verbinding van dit onderzoek. Als HSWer ben je de schakel tussen verschillende partijen. In dit onderzoek wordt er ook samen gewerkt met verschillende partijen en er wordt gezocht naar de mogelijkheden voor deze probleemstelling.
In de periode van september 2023 tot oktober 2023 ben ik bezig geweest met het onderzoek en schrijven van dit product. Mijn afstudeerstage loop ik bij een Jeugdcentrum van de Lumens in Eindhoven. Dynamo Lumens heeft 21 vestigingen in heel Noord-Brabant, voornamelijk in Eindhoven. Zij zetten onder andere jeugdwerkers, sociaal beheerders, buursportcoaches, vrijwilligers, stagiaires en de jeugd in. Hun doelgroep is jongeren van 7 tot 27 jaar. Daarnaast is hun visie; talentontwikkeling en jongeren hun eigen krachten te laten ontdekken. Voor Lumens is het vanzelfsprekend dat ieder mens het liefst zelfstandig en in eigen regie functioneert en daarmee eigenaar van het eigen leven is. Zij zijn te vinden in Waalre, Best en in de standsdelen Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Strijp en Gestel in Eindhoven.' De vestiging waar ik betrokken bij ben, zit in de wijk Tongelre
Samen met mijn stagebegeleider Nicole van Dijk zijn wij op dit probleem gekomen en vroeg ze aan mij om dit probleem verder te onderzoeken. Ik heb Nicole tijdens dit onderzoek bij betrokken om feedback gevraagd. Bij deze wil ik Nicole bedanken voor haar begeleiding en inspanning. Ook alle andere betrokken partijen die hebben meegewerkt aan dit product, bedankt voor de tijd en inspanning. Als laatste wil ik mijn collegas van het jeugdcentrum in Tongelre bedanken voor de samenwerking en ondersteuning tijdens mijn gehele stageperiode.
Ik wens u veel leesplezier toe.

. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document