Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: kimmonsma - 2 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: eigenschap twee zegt begin met het einde voor ogen. Ik heb een duidelijk doel voor ogen, mijn diploma behalen. Echter ik heb weinig geduld. Ik wil soms veel te snel. Terugkijkend op mijn rol in team friesland wilde ik misschien wel te snel, en reageerden mijn collega's daarop. Ik kon wel vijandig zijn.

Eigenschap drie, stel prioriteiten. Dit vond ik lastig in het team omdat ik nieuw was binnen het team, en de taken niet altijd duidelijk waren. Corona was ook niet helpend en het feit dat wij nog geen pand hadden maakte het ook niet makkelijk. Ik had meer kaders willen hebben, en misschien kon ik meer om hulp vragen.

wat betreft eigenschap vier, 'denk in termen van winnen-winnen', denk ik dat ik hier nog winst kan behalen. Ik zie mensen of zaken nog vaak als concurrentie. Dit komt voort uit mijn bewijsdrang en de behoefte om mezelf te bewijzen. Dit zou tevens de wrijving kunnen zijn tussen collegas en mij in team Friesland. Doordat ik zo gefocused ben op mijn doel, vergeet ik soms dat ik ook van anderen kan leren.

eigenschap vijf eerst begrijpen dan begrepen worden. Binnen het team had ik een duidelijke visie echter deze miste ik soms bij collega's. Daardoor voelde ik mij niet begrepen. D

Eigenschap zes: synergie. Ik denk dat ik neit heb bijgedragen in team Friesand aan deze eigenschap. Door mijn duidelijke visie, was ik daar behoorlijk vasthoudend in, en kon ik niet voor een 'betere'manier van samenwerken kijken. DIt had wellicht te maken met de kritiek die ik heb gekregen van T. tijdens werkoverleg.

Eigenschap zeven: continue verbetering. Op persoonlijk vlak ben ik altijd bezig met ontwikkeling en verbetering. Mijn rol in het team is wel dat ik altijd de beste wil zijn.

Eigenschap acht:leven vanuit je kracht en anderen inspireren. Ik probeer wel altijd vanuit mijn kracht te leven, zoals daadkrachtig, doorzettingsvermogen. Ik heb uiteindelijk besloten om mijn rol binnen team friesland op te geven. Door de negativiteit en de werkdruk kon ik niet langer presteren zoals ik wilde. VOor mijn gevoel heb ik opgeggeven. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: formeel.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document