Download direct samenvattingen en andere Universiteit studiedocumenten voor de opleiding Food Technology aan de Wageningen University. Bereid je goed voor op een toets met oefententamens en aantekeningen van onder andere Meat Science en Food Microbiology.
This summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in th...
Wageningen University / Food Technology / Food Microbiology Food MicrobiologyDit zijn uitgebreide aantekeningen van alle 14 lectures van het vak 'Milk in the dairy chain'. Er zijn verschillende plaatjes uit de powerpoints aan toegevoegd om het duidelijker te maken.
Wageningen University / Food Technology / Milk in the Dairy ChainDit document bevat 2 samenvattingen. - De eerste samenvatting (2 kantjes) bevat de allerbelangrijkste dingen en geeft een erg duidelijk overzicht. - De tweede samenvatting (4 kantjes) is iets uitgebreider, het bevat alles wat je moet weten voor het tenta...
Wageningen University / Food Technology / Statistics 1Comprehensive summary of the lectures of the course ENT-21306: insects as food and feed.
Wageningen University / Food Technology / Insects as Food and FeedUitgebreide samenvatting van de colleges van het vak FQD-23806: Meat Science.
Wageningen University / Food Technology / Meat ScienceVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden