Bekijk documenten met de tag: voeding en dietetiek. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
De module receptenleer en sensoriek als onderdeel van het 3e jaar van Voeding en dietetiek is beoordeeld met een 8,4. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd bij het verslag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Receptenleer en sensoriekSamenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
NTI / Voeding en Diëtetiek / Patholgoie Zakboek Dietetiek door Kruizenga H., Wierdsma N.Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 9 van het boek Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering (Brug, Assema & Lechner) Vak: Voeding, voorlichting en gedrag (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Dietetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding, Voorlichting en Gedrag Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering een planmatige aanpakHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie:...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselTentamenopdracht | Beroepsopdracht Voeding en Gezondheid Beoordeeld met een 9,0 Beoordelingsformulier is ook toegevoegd Letterlijk overnemen is plagiaat, dus gebruik het ter inspiratie/als voorbeeld.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Beroepsopdracht Voeding en GezondheidTentamenopdracht | Beroepsopdracht Werken met en voor cliënten Beoordeeld met een 9,2 Beoordelingsformulier is ook toegevoegd Letterlijk overnemen is plagiaat, dus gebruik het ter inspiratie/als voorbeeld.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Beroepsopdracht Werken met en voor cliëntenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenUitgebreide samenvatting van hoofdstuk 1 tot met 7 uit het boek Fysiologie en Anatomie van Bastiaansen. Leerjaar 1 van de opleiding Voeding en Dietetiek.
NTI / Voeding en Diëtetiek / fysiologie en anatomie fysiologie en anatomie basiswerk door BastiaanssenTentamenopdracht | Inleiding Diëtetiek Beoordeeld met een 9,0 Beoordelingsformulier is ook toegevoegd Letterlijk overnemen is plagiaat, dus gebruik het ter inspiratie/als voorbeeld.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding DiëtetiekSamenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOverzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOnderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson en dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson, dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: PICO, resultaten kwalitatief en kwantitatief onderzoek, rapporteren. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen zijn: EBP, betrouwbaarheid, validiteit. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Onderzoek