Bekijk documenten met de tag: verzadigd. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
Samenvatting voor het vak scheikunde Hoofdstuk 1 scheikunde is overal 3 havo volgens methode Chemie Overal. Het gaat in dit hoofdstuk vooral over soorten mengsels, scheidingsmethoden, massapercentages en volumepercentages.
HAVO / Natuur en Techniek /Samenvatting voor het vak scheikunde Hoofdstuk 4 Moleculaire stoffen 4 havo volgens methode Chemie Overal. Het zijn 4 paragrafen over: vanderwaalsbindingen, vanderwaalskrachten, waterstofbruggen / H-brug, polaire atoombinding, mesoniveau, hydrofiel, hydr...
HAVO / Natuur en Gezondheid / ScheikundeSamenvatting voor het vak scheikunde Hoofdstuk 5 Mengsels 3 havo volgens methode Chemie Overal. Het gaat in dit hoofdstuk over de volgende onderwerpen: 5.1 scheidingsmethoden: bezinken, filtreren, filtraat, residu, extraheren, rendement 5.2 indampen en des...
HAVO / Natuur en Techniek / ScheikundeSamenvatting Scheikunde Hoofdstuk 6: Koolstofchemie van de methode Chemie Overal. Deze samenvatting is uitgebreid en duidelijk over dit hoofdstuk wat in vwo 4 behandeld wordt. De samenvatting is goedgekeurd door mijn docent. Voor deze toets had ik een 7,6.
VWO / Natuur en Gezondheid / Scheikunde Scheikunde Chemie Overal 5e editie 4 VWO LeerboekDit is het derde artikel van een drieluik dat de relatie tussen de vetzuursamenstelling van het voedingspatroon en het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten (HVZ) beschrijft. In het eerste artikel van dit drieluik is beschreven wat de relatie ...
Maastricht University / Geneeskunde / CirculatieEen samenvatting van hoofdstuk 16 Voeding en vertering van 10voorBiologie. Gaat over voedingsstoffen, polysachariden, vetten, lipiden, verzadigde vetzuren, eiwitten, bouwstoffen, cholesterol, spijsverteringsstelsel, pesticiden, voedselvertering, knobbelkie...
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie 10voorbiologie door DiversenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenOnderwerpen: verzadigd vet en onverzadigd vet, zout en natrium, vis, plantensterolen, alcohol, keurmerken, zoetstoffen, vezels, lactose-intolerantie, brandend maagzuur. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatie