Bekijk documenten met de tag: gastro enterologie. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
In deze samenvatting heb ik zo kort mogelijk samengevat voor het vak gastronomie in module 2, door middel van overzichtelijke tabbellen en opsommingen. Alle antwoorden van de oefentoetsen zijn erin verwerkt. En alle aantekeningen en informatie uit de lesse...
Zuyd Hogeschool / Hotel Management / GASTRONOMIE Het nieuwe proefboekUitgebreide en overzichtelijke samenvatting van alle theorie van de module Moleculaire gastronomie NLT. Belangrijke afbeeldingen zijn toegevoegd ter verduidelijking en het document is zeer duidelijk en helemaal compleet. Je bespaart hiermee rond de 8 uur a...
VWO / Natuur en Gezondheid / NLT Moleculaire GastronomieSamenvatting verpleegtechnische handeling sondevoeding. Inhoud : - spijsverteringsstelsel - sondevoeding - neus-maagsonde - aandachtspunten problemen - gastronomie - aandachtspunten problemen - jejunostomie - aandachtspunten problemen - bereken...
ROC Nijmegen / Verzorgende IG / Verpleegtechnische handelingen Traject v v verpleegtechnische handelingen niveau 4Aantekeningen en uitwerkingen van ZSO's van C2 Gastro-enterologie B van Radboud universiteit Nijmegen. Hiermee heb je meteen een compleet overzicht van C2 uit cluster C en hoef je zelf niet al die hoorcolleges, e-learnings en ZSO's door te struinen!
Radboud Universiteit Nijmegen / Geneeskunde / Klinische VraagstukkenAantekeningen en uitwerkingen van ZSO's van C1 Gastro-enterologie A van Radboud universiteit Nijmegen. Hiermee heb je meteen een compleet overzicht van C1 uit cluster C en hoef je zelf niet al die hoorcolleges, e-learnings en ZSO's door te struinen!
Radboud Universiteit Nijmegen / Geneeskunde / Klinische VraagstukkenIn dit document is het hele subdomein 3.1 samenleving en cultuur van de LKT uitgewerkt zoals het staat vermeld in de officiële toetsgids. Het betreft dus niet subdomein 3.2 (geschiedenis) en 3.3 (literatuur). De onderwerpen die er onder andere in zitten z...
Hogeschool Utrecht / Leraar 2e graad Frans / LKTVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn deze samenvatting zijn alle vijf de thema's van LF4 uit de syllabus van de CHE te vinden. Hierin staat informatie uit: - Human Diseases, A Systematic Approach (Zelman, 2015, achtste editie); - Farmacologie (McFadden, 2016, tweede editie); - Voeding bij ...
Christelijke Hogeschool Ede / Verpleegkunde / Lichamelijk functioneren 4In deze samenvatting is thema 1 van LF4 uit de syllabus van de CHE te vinden. Hierin staat informatie uit: - Human Diseases, A Systematic Approach (Zelman, 2015, achtste editie); - Farmacologie (McFadden, 2016, tweede editie); - De syllabus van het CHE, s...
Christelijke Hogeschool Ede / Verpleegkunde / Lichamelijk functioneren 4 Human diseases a systemic approachpatho van de slokdarm, patho van de maag, patho van dunnen en dikke darm, liesbreuk, patho pancreas, patho lever, patho galblaas & galwegen, onderzoekmethode, bariatische chirurgie, de nasagastishe tubage, toedien van kathetervoeding, maagaspiratie
gastro en enterologische problemenVak: Natuur Leven Technologie (NLT), Leerjaar: 6vwo, Samenvatting van de module Moleculaire gastronomie. De samenvatting bevat hoofdstuk: 1, 2, 3 en 4
VWO / Natuur en Techniek / Natuur Leven Techniek (NLT) Moleculaire GastronomieIn het boek het spijsverteringsstelsel wordt beschreven wat de functie en werking van het spijsverteringsstelsel is is. Aan bod komt de fysiologie van het spijsverteringsstelsel. Ook wordt de werking van mondholte, slokdarm (oesophagus), maag (gastro), twa...
Het spijsverteringsstelselOverzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / GastronomieSamenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in lee...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboek door Peter Klosse en Angelique Schmeinck