Bekijk documenten met de tag: food technology. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
This summary was written in this academic year. Grade: 7.5. It contains all lecture notes from this course, combined with the provided literature, quiz answers (incorporated in the text) and information from the preceding course Food Microbiology (FHM20306...
Wageningen University / Food Safety / Advanced Food MicrobiologyThis summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in th...
Wageningen University / Food Technology / Food Microbiology Food MicrobiologyDit zijn uitgebreide aantekeningen van alle 14 lectures van het vak 'Milk in the dairy chain'. Er zijn verschillende plaatjes uit de powerpoints aan toegevoegd om het duidelijker te maken.
Wageningen University / Food Technology / Milk in the Dairy ChainComprehensive summary of the lectures of the course ENT-21306: insects as food and feed.
Wageningen University / Food Technology / Insects as Food and FeedUitgebreide samenvatting van de colleges van het vak FQD-23806: Meat Science.
Wageningen University / Food Technology / Meat ScienceVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden