Bekijk documenten met de tag: food. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
This summary was written in this academic year. It contains all lecture notes and e-module information from this course. It includes a list of definitions necessary for the exam. The case studies is included, but they are not necessary for the exam. Topic...
Wageningen University / Food Safety / Food ToxicologyThis summary was written in this academic year. Grade: 7.5. It contains all lecture notes from this course, combined with the provided literature, quiz answers (incorporated in the text) and information from the preceding course Food Microbiology (FHM20306...
Wageningen University / Food Safety / Advanced Food MicrobiologyThis summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the lectures. The book referenced to in the lectures is: Food Law reader (2023-2024). Additional, mandatory literature in the lectures is noted as well. Topics covered in the summary:...
Wageningen University / Food Safety / Food LawThis summary was written in the academic year . It is based on the book, lectures and assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Quality Management 2020 edition by Luning and Marcelis. Grade achieved: 7 Topics covered in the summary: - C...
Wageningen University / Food Safety / Food Quality Management food quality managementThis summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in th...
Wageningen University / Food Technology / Food Microbiology Food MicrobiologyDit verslag bevat een uitgebreide uitwerking op de 10 vragen in de practicumhandleiding. Beoordeeld met een 9,5Graded with 9,5!
Maastricht University / Gezondheidswetenschappen / BGZ2024 Food for LifeVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn this document, all cases of course BGZ2024 Food for Life are included. The comments of the tutor are marked in red.
Maastricht University / Gezondheidswetenschappen / BGZ2024 Food for Life Human PhysiologyDit is een portfolio van de handboeken 2 t/m 6 voor het vak Natuur, Leven en Techniek. Alle opdrachten zijn uitgewerkt en er is een lopend verhaal van gemaakt. Bevat ook verslagen van practica.
VWO / Natuur en Techniek / Natuur, Leven en TechniekDit is een samenvatting voor het vak Natuur, Leven en Techniek in de 4e klas. Het gaat over de module Food or Fuel. Het is een uitgebreide samenvatting met begrippen en uitleg. Per onderwerp uitgewerkt.
VWO / Natuur en Techniek / Natuur, Leven en TechniekSuper handig in combinatie met een samenvatting om te oefenen voor het examen. Veel van deze vragen kwamen bij mijn opleiding (Bedrijfskunde en agribusiness) ook letterlijk terug in de tentamens; succes gegarandeerd!
HAS Hogeschool / Bedrijfskunde en Agribusiness / Marketing Marketing de essentieUitgebreide samenvatting van het boek ' strategische marketingplanning' van Alsem. Gemaakt voor de opleiding bedrijfskunde, een 7,9 gehaald door middel van deze samenvatting. Makkelijk leesbaar.
HAS Hogeschool / Bedrijfskunde en Agribusiness / Strategisch ondernemerschap Strategische marketingplanningUitgebreid overzicht van de begrippen uit het boek 'Marketing, de essentie'. Handig voor het leren van tentamens, maar ook ter controle tijdens de les. Veel gebruikt bij het leren voor tentamens voor het vak marketing bij de opleiding bedrijfskunde & agrib...
HAS Hogeschool / Bedrijfskunde en Agribusiness / Marketing Marketing de essentieEen uitgebreide samenvatting voor het vak logistiek, geschreven uit het boek ' Werken met Logistiek' van Noordhoff uitgevers. Met deze samenvatting een 8,4 gehaald voor het examen voor het vak logistiek aan HAS Hogeschool
HAS Hogeschool / Bedrijfskunde en Agribusiness / Logistiek Werken met logistiekEen uitgebreide samenvatting van algemene economische basisprincipes. Gebruikt voor de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan HAS Hogeschool. Met deze samenvatting een 8 gehaald voor het tentamen.
HAS Hogeschool / Bedrijfskunde en Agribusiness / Algemene economie - Bedrijfskunde & Agribusiness Algemene economische basisprincipesUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Underst...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food ScienceDit zijn uitgebreide aantekeningen van alle 14 lectures van het vak 'Milk in the dairy chain'. Er zijn verschillende plaatjes uit de powerpoints aan toegevoegd om het duidelijker te maken.
Wageningen University / Food Technology / Milk in the Dairy ChainDit zijn uitgebreide aantekeningen van de hoorcolleges van Business and Consumer Perspectives on Food Quality. Het bevat Nederlandse aantekeningen van alle 10 hoorcolleges.
Wageningen University / Bedrijfs en Consumentenwetenschappen / Business and Consumer Perspectives on Food QualitySamenvatting van het vak Food science blok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De samenvatti...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food scienceSamenvatting van het vak chemie - food science 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De sam...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / chemieSummary of the book Food Quality Management, technological and managerial principles and practices
Wageningen University / Food Quality Management / Food Quality Management food quality management door Luning, P.A. and Marcelis, W.J.