Bekijk documenten met de tag: dietetiek. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
Document geschreven ten behoeve van de integrale beroepsopdracht van jaar 3 van Voeding en diëtetiek. Het vak is behaald met een 9.1. Het onderwerp betreft ADHD en ik heb tevens een beoordelingsformulier bijgevoegd.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Integrale beroepsopdracht jaar 3De module receptenleer en sensoriek als onderdeel van het 3e jaar van Voeding en dietetiek is beoordeeld met een 8,4. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd bij het verslag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Receptenleer en sensoriekSamenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
NTI / Voeding en Diëtetiek / Patholgoie Zakboek Dietetiek door Kruizenga H., Wierdsma N.Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 9 van het boek Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering (Brug, Assema & Lechner) Vak: Voeding, voorlichting en gedrag (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Dietetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding, Voorlichting en Gedrag Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering een planmatige aanpakHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie:...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselPaper geschreven voor de module Professionaliseringsopdracht in het 1e jaar van Voeding en Diëtetiek. Beoordeeld met een 9.3. Beoordelingsformulier is toegevoegd aan het einde van het document voor eventuele verbeteringen.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Professionaliseringsopdracht jaar 1Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDeze paper is geschreven voor de integrale beroepsopdracht jaar 2 voeding en diëtetiek en is inclusief beoordelingsformulier aan het einde. Het verslag heeft als eindbeoordeling een 8,6 gekregen.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Integrale beroepsopdracht jaar 2een leidraad bij het schrijven van de paper receptenleer en sensoriek voor jaar 3 van nti. de beoordeling zit erbij en een link naar de video opname
NTI / Voeding en Diëtetiek / Receptenleer en Sensoriekeen leidraad bij het schrijven van de paper van professionaliseringsopdracht van jaar 2 van nti inclusief beoordeling. cijfer is een 7,7. Let op, alleen gebruiken als voorbeeld
NTI / Voeding en Diëtetiek / professionaliseringsopdrachtDe lesstof overzichtelijk bij elkaar. Na veel gepuzzel heb ik uiteindelijk een document gemaakt met als uitganspunt de te leren Dieet Richtlijnen, aangevuld met informatie uit Krause's en Stegeman. En informatie van websites longfonds, MLD, Nierstichting
NTI / Voeding en Diëtetiek / pathologie en dietetiekDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refee...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenTentamenopdracht Verdieping voedingsleer en diëtetiek voor het derde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI. Beoordeeld met een 8,1, beoordelingsformulier bijgevoegd! HERINNERING/BELANGRIJK: exact kopiëren = fraude. Gebruik het als inspir...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Verdieping Voedingsleer en DiëtetiekDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, ...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenDeze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. H...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenTentamenopdracht Praktijkvoering & Verdieping eHealth voor het derde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI. Beoordeeld met een 9,4, waarvan het beoordelingsformulier is bijgevoegd! HERINNERING/BELANGRIJK: exact kopiëren = fraude. Gebruik ...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Praktijkvoering & Verdieping eHealthDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 5/6 jaar 3. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Diabetes mellitus - Bariatrische chirurgie - Metabool syndroom - Kinderen (gro...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenPaper Diëtistisch consult Voeding & Diëtetiek jaar 1, hogeschool NTI. Beoordeeld met 7.3. Beoordeling zit erbij.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Diëtistisch consultEindopdracht van de praktijkdag Sensoriek voor het derde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI, waarbij een basis sensorisch vergelijkend onderzoek wordt verwerkt. Nog niet beoordeeld, beoordelingsformulier wordt toegevoegd zodra deze ontv...
NTI / Voeding en Diëtetiek / SensoriekTentamenopdracht Productontwikkeling voor het derde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI. Beoordeeld met een 8,5, Beoordelingsformulier bijgevoegd. HERINNERING/BELANGRIJK: exact kopiëren = fraude. Gebruik het als inspiratie, niet als cop...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Productontwikkeling binnen de Voeding & DiëtetiekDit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Voeding