Bekijk documenten met de tag: dieet. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
Professionaliseringsopdracht jaar 2 - Voeding en Diëtetiek - beoordeeld met een 8,7. Beoordelingsformulier is tevens bijgevoegd. In dit document heb ik het ketogeen dieet uiteengezet.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Professionaliseringsopdracht jaar 2Samenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
NTI / Voeding en Diëtetiek / Patholgoie Zakboek Dietetiek door Kruizenga H., Wierdsma N.Opleiding: Verzorgende IG/MZ 2018 t/m 2021 In dit document staan aantekeningen over persoonlijke zorg periode 2 leerjaar 1. - Hoofdstuk 5 zorg voor de voeding - Hoofdstuk 6 voeding bij ziekte - Hoofdstuk 7 dieetleer - Hoofdstuk 9 urine - Hoofdstuk 10 faces...
Regio College / Verzorgende IG /In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - ...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn deze samenvatting vind je alle informatie van dieetleer die nodig is voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort, bondig en overzichtelijk.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Dieetleer Understanding NutritionIn deze samenvatting vind je alle benodigde informatie voor het vak Productleer en Voedselbereiding die je nodig hebt voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer en VoedselbereidingVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn deze samenvatting vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vak Pathofysiologie voor het maken van de kennistoets van Leerjaar 2, Periode 3. De samenvatting bestaat o.a. uit overzichtelijke pathofysiologische analyses. De samenvatting is kort e...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Pathofysiologie Handboek voeding bij kankerIn deze samenvatting vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vak Dieetleer voor de kennistoets van Leerjaar 2, Periode 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, ...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenProfessionaliseringsopdracht jaar 1 voor de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool NTI. Hierin volg ik in een week een natriumbeperkt dieet.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Professionaliseringsopdracht jaar 1Samenvatting van het boek The Science of Nutrition voor het vak Voedingsleer aan het NTI. Studiejaar 1 van Voeding en Diëtetiek. Een document met alle vitaminen, mineralen en spoorelementen is tevens bijgevoegd.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of Nutrition door Janice Thompson, Melinda ManoreWat is het verschil tussen voedselinfectie en een voedselvergiftiging en door wie of wat worden ze veroorzaakt? Dit kom je uitgebreid te weten in deze mooie samenvatting.
voedingsmicrobiologieDieetvoeding basis voor de hond en kat. Voor de paraveterinair.
Wellantcollege / Paraveterinair / Dieetvoeding basisGedurende mijn opleiding heb ik toetsingen gehad over het vak: Dieetleer. Als verzorgende-IG / Verpleegkundige is het van belang dat je kennis opdoet over voeding en verschillende diëten. Eind toetsing dieetleer: 9,6
ROC van Twente / Verzorgende individuele gezondheidszorg / DieetleerEindverslag voor het vak Dieetleer. Het vak wordt gegeven in het 3e jaar van de opleiding docent Gezondheidszorg en Welzijn aan de NHL-Stenden. Dit verslag is gelijk beoordeeld met een goed. Binnen het verslag worden vragen omtrent lichaam, voeding en di...
NHL Stenden Hogeschool / Leraar Gezondheidszorg & Welzijn / dieetleerOnderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson en dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: dieetbehandeling, behandeldoelen, structuur in het gesprek, motiverende gespreksvoering (MGV), evidence based diëtetiek, anamnese- en behandelbeslisboom, ICF, sondevoeding. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatie