Bekijk documenten met de tag: bier. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
In deze samenvatting heb ik zo kort mogelijk samengevat voor het vak gastronomie in module 2, door middel van overzichtelijke tabbellen en opsommingen. Alle antwoorden van de oefentoetsen zijn erin verwerkt. En alle aantekeningen en informatie uit de lesse...
Zuyd Hogeschool / Hotel Management / GASTRONOMIE Het nieuwe proefboekDe module Bewust Overwogen Biertje gaat over de gevolgen van alcohol in het verkeer en in je lichaam. Dit document bevat mijn antwoorden op de vragen van deze module
HAVO / Natuur en Gezondheid / NLT (natuur leven en technologie)This is a summary of all chapters covered in the Progress test for year 1 and 2. It shows several creative techniques, which can be used during a brainstorm or to create a concept, for example.
Breda University of Applied Sciences / Leisure & Events Management / Creativity in Business door Igor ByttebierVoor het vak meso- en macro economie moet er onderzoek gedaan worden naar de ontwikkelingen in een zelfgekozen bedrijfstak. Op basis van de gevonden informatie moet er een onderzoeksvraag geformuleerd worden, die beantwoordt gaat worden met behulp van het ...
HZ University of Applied Sciences / Bedrijfskunde MER / Meso- en macro-economie, Economie, BedrijfseconomieFormuleblad voor het tentamen van bioprocestechnologie, module LLS104VN1 Biertechnologie VHL.
VHL University of Applied Sciences / Biotechnologie / Formuleblad bioprocestechnologieEen samenvatting van het productie proces van bier. Snel aan brouwen, mouten en gisten van bier.
Zadkine / Travel / Gastvrouw Dranken kenmisVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadensamenvatting van het boek op stap naar de wijn. Ook is bier samengevat.
Saxion / Hoger Hotelonderwijs / Wereld van hotel management Op stap naar de wijnOverzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / GastronomieEen beknopte samenvatting met de gevraagde bladzijdes. EXTRA: technieken voor creatieve sessies!
NHTV Breda / Vrijetijdsmanagement / Imagineering Creativiteit Hoe Zo door Igor Byttebier