Bekijk documenten met de tag: Vetten. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
Dit is een samenvatting van hoofdstuk 1: Vertering en hoofdstuk 2: Transport. De hoofdstukken zijn van de methode Biologie voor jou. De samenvatting bestaat uit plaatjes, tekst, en Binas nummers. Dit is extreem handig want dit zorgt ervoor dat je op de toe...
VWO / Natuur en Techniek / Biologie Biologie voor jou 6 VWO door Marianne Commers, Arthur Jansen, André van Leijen, Hans Rawee, Theo de Rouw, Ruud PassierDit is een samenvatting van hoofdstuk 1: Vertering. Dit hoofdstuk is van de methode Biologie voor jou. De samenvatting bestaat uit plaatjes, tekst, en Binas nummers. Dit is extreem handig want dit zorgt ervoor dat je op de toets precies weet waar je moet z...
VWO / Natuur en Techniek / Biologie Biologie voor jou 6 VWO door Marianne Commers, Arthur Jansen, André van Leijen, Hans Rawee, Theo de Rouw, Ruud PassierDit is een scheikunde samenvatting van hoofdstuk 14: Chemie van het leven in VWO 6 van de methode Nova Scheikunde. Het bevat plaatjes, tekst en meest belangrijk, Binas nummers. Je kunt je nu beter voorbereiden voor de toets en weet dalijk precies waar je m...
VWO / Natuur en Techniek / Scheikunde NOVA scheikunde vwo 6 door Ilse Landa, Joris Schouten, Bas ZoonHierin staat het huiswerk van de thuisstudie van NHA over sport en voeding van les 7 - vetten. Hele antwoordtabel is kloppend en is afgerond met een 10,0.
NHA / Kindercoaching / Sport en voedingIk heb een samenvatting gemaakt van thema 3 basisstof 3 van het boek biologie voor jou VWO 6. Dit bevat alles dat je moet weten over de lever.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jou 6 VWO door Marianne GommersIn dit document komen de volgende onderwerpen aan bod; Hoofdstuk 12 - Chemie van het leven 12.1 Koolhydraten 12.2 Vetten 12.3 Eiwitten Bij elke paragraaf zijn er vragen in verwerkt die het leren makkelijker maakt.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Scheikunde Scheikunde Chemie Overal 4 havo leerboek door Joost Arends, Sjef Buil, Guus Rus, Juleke van Rhijn, Bertie Spillane, Yvonne VeldemaVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit is een samenvatting van hoofdstuk 10 voedsel en vertering uit het boek Nectar 5 vwo voor het vak Biologie. Het is een uitgebreide en duidelijke samenvatting.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Nectar Biologie VWOIn dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig ...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor Whitney, Sharon Rady RolfesDit is een samenvatting van hoofdstuk 12 Chemie van het leven van Chemie Overal. Er zitten ook voorbeeldopgaven in de samenvatting. Het vak scheikunde, HAVO.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Scheikunde Scheikunde Chemie Overal 4 havo leerboekDit is een vrij uitgebreide samenvatting van 7 pagina's over Thema 1: Voeding van Biologie voor jou uit vwo 6. Verrijkingsstof 1 staat er ook bij. Heel het thema wordt beschreven, alles over eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen en vitaminen tot aan he...
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jou door G. SmitsIn deze samenvatting heb ik hoofdstuk 12, chemie van het leven, samengevat. Het is duidelijk samengevat door middel van getekende structuurformules bij reactievergelijking, onderstreepte begrippen en plaatjes.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Scheikunde Scheikunde Chemie Overal 5 havo leerboek door Joost Arends, Sjef Buil, Guus Rus, Juleke van Rhijn, Bertie Spillane, Yvonne VeldemaEen zeer net profielwerkstuk over de nieuwe supersuiker, ketonen! Samen met een volle bronvermelding is dit stuk een goede grondlegger voor het begrijpen wat ketonen zijn. Het idee is namelijk jouw hele lichaamseconomie op de kop te zetten en daarmee wel e...
HAVO / Economie en Maatschappij / biologieSamenvatting van het boek The Science of Nutrition voor het vak Voedingsleer aan het NTI. Studiejaar 1 van Voeding en Diëtetiek. Een document met alle vitaminen, mineralen en spoorelementen is tevens bijgevoegd.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of Nutrition door Janice Thompson, Melinda ManoreSAMENVATTING MET GRATIS OEFENEXAMEN Dit is een samenvatting van H6 Voeding en vertering biologie Havo. Wist je dat uit studies blijkt dat het veel waardevoller is om je tijd tijdens het leren te besteden aan het begrijpen van de stof en het oefenen ermee...
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Nectar 3e editieDit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / VoedingUitgebreide samenvattingen over de stofwisseling, fotosynthese, donkerreactie en lichtreactie. Inclusief gedetailleerde tekeningen om de dissimilatie en assimilatie beter te begrijpen. Uitleg over enzymen, koolhydraten en vetten.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouVoortgezette assimilatie met beschrijving van vetten, eiwitten en koolhydraten. De bouw hiervan en functtie.
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jou door G. SmitsEen samenvatting van hoofdstuk 16 Voeding en vertering van 10voorBiologie. Gaat over voedingsstoffen, polysachariden, vetten, lipiden, verzadigde vetzuren, eiwitten, bouwstoffen, cholesterol, spijsverteringsstelsel, pesticiden, voedselvertering, knobbelkie...
VWO / Natuur en Gezondheid / Biologie 10voorbiologie door Diversensamenvatting van het boek voeding bij gezondheid en ziekte. alle hoofdstukken die voor de lesstof belangrijk waren zijn samengevat en heeft een samenvatting van 50 pagina's opgeleverd. fijne samenvatting om door te nemen
Hogeschool Utrecht / Fysiotherapie / Cursus Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer