Dit is een samenvatting van het boek: "Marketing de Essentie", van de hoofdstuk 1 t/m 10 (behalve hoofdstuk 4). Voor het vak Marketing van het 1e jaar.
Dit is een samenvatting van de leerdoelen van het boek: "IKZ Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement". Voor het vak Quality Management, voor het 2e jaar.
Overzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Samenvatting van de VWO-module Food or Fuel van het vak NLT.
This is a summary of the BSc Minor Marine Living Resources, giving an overview of the economic, ecological and managerial sustainability of fish capture and aquaculture.
Adviesrapport over food voor het vak rapporteren. Behaald met een 8. Spelling, grammatica en APA ook gehaald.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit onderzoeksrapport toont een geschreven personeelsbeleid voor de Amerikaanse fastfood keten Chili's. In dit rapport wordt namens Randstad een advies geschreven voor Chilis op het gebied van personeelsbeleid. Het probleem van Chilis is dat het niet...
Samenvatting van het boek 'Food around the World' van Margaret McWilliams. Samenvatting van de hoofdstukken 2, 3 (p54-73), 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22 en 23.
Op de HAN, o.a. bij de studie Food & Business, krijg je het vak excel. Voor dit vak moet je wekelijks thuis opgaven maken. Dit zijn alle opgaven die je dat jaar dient te maken. Alle opgaven zijn goed met bijbehorend de juiste sommen en invoeringen. Nooit ...
Academic Paper on the impact of globalization on food consumption. Final grade: 7.0 Can be used as an example to write your own (academic) paper!