Bekijk documenten met de tag: CCP. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
In deze samenvatting heb ik zo kort mogelijk samengevat voor het vak gastronomie in module 2, door middel van overzichtelijke tabbellen en opsommingen. Alle antwoorden van de oefentoetsen zijn erin verwerkt. En alle aantekeningen en informatie uit de lesse...
Zuyd Hogeschool / Hotel Management / GASTRONOMIE Het nieuwe proefboekSamenvatting geschiedenis MEMO historische context China 1842 - 2001 1: Einde van een regionale grootmacht (1842-1911) 2: Ontstaan van de Volksrepubliek China (1912-1949) 3: De Volksrepubliek wordt een wereldmacht (1949-2001) Er staan ook aantekeningen va...
VWO / Economie en Maatschappij / Geschiedenis Geschiedenis MemoYear by year timeline of the noteworthy events in the Chinese Civil War from 1911 to 1949. Helpful for tests, Essays just memorizing the events in a chronological order.
VWO / Cultuur en Maatschappij / HistoryIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillen...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDe Koeijer Transport BV is een bedrijf wat veel met (vers) voedsel te maken heeft (Kotra-Logistics, 2015). Het verse voedsel moet goed gekoeld bewaard en verpakt worden, anders kunnen er bacteriën bij het voedsel ontstaan. Verder moet het verse voedsel oo...
HZ University of Applied Sciences / Bedrijfskunde MER / KwaliteitsmanagementDeze beroepsopdracht is beoordeeld met een 9,7. Het beoordelingsformulier is aan het einde bijgevoegd. Let op, dit document is ter ondersteuning en niet om te kopiëren. Dat valt onder plagiaat/fraude! De gegevens van de schrijver van dit document zijn i....
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding en BedrijfVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDeze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en voedselveiligheid Veilig voedselDeze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel -...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en Voedselveiligheid Veilig voedsel door Roelina DijkOverzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie