Deze bundel bevat de samenvattingen voor Food Science 1.1 en Nutrition 1.1
Food Science:
Uitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Understanding normal and clinical nutrition.
Nutrition:
Uitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Nutrition van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Understanding normal and clinical nutrition, Anatomie en Fysiologie en informatie van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.
2 documenten
|55 pagina's
Uitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Understandi...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food ScienceUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Nutrition van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Understanding normal and clinical nutrition, Anatomie en ...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Nutrition