-
frituurkoning
- Opleiding: ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok
- 0 Volgend - 0 Volgers - 0 Documenten verkocht
2.1 Onderzoek in de koude keuken tot en met 2.10 Micro-organismen
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok1.1_Onderzoek in de koude keuken t/m 1.10 Hygiene, reinigen en desinfecteren en HACCP van het roc/examn
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok9.1 Onderzoek naar de vlees- en gevogeltebereidingen 9.2 Vlees - warenkennis 9.3 Gevogelte en wild- warenkennis 9.4 Warme sauzen 9.5 Vlees- en gevogeltebereidingen, de basis (1) 9.6 Vlees- en gevogeltebereidingen, de overige bereidingen 9.7 Verhittingsappa...
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok7.2 Groenten warenkennis 7.3 groenten - warenkennis 7.4 Groente overige bereidingen en compotes 7.5 Spijsvertering 7.6 Diëten 7.7 Voedingsgewoonten 7.8 Voeding en religie
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok / vak theoriegoe6 compleet 6.1 tm 6.7 6.1 Onderzoek naar de aardappel-, rijst- en meelspijsbereidingen 6.2 Aardappelen warenkennis en bereidingen 6.3 Rijst warenkennis 6.4 Meelsprijzen of pasta - warenkennis 6.5 Rijst- en meelspijsbereidingen 6.6 Arbo Gezon...
ROC Leiden / Zelfstandig werkend kok / zelfstandig werkend kokDeze gebruiker heeft nog geen bundels toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen studiehulp toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen oefenvragen gemaakt