Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 3 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: C
Stap 5 Evaluatie
Evaluatie is een essentieel onderdeel van de behandeling. Zo nodig wordt het doel bijgesteld. Beschrijf hoe jij de evaluatie van jouw client voorbereid.
Gezien ik op vakantie was heb ik wel via de mail de evaluatie voorbereidt en dit besproken met de psycholoog, activiteitenbegeleider en de ditiste.
Ik moest een structuurschema, activering van de heer K.A opstellen en opsturen naar de psycholoog. Gezien de heer in de 2 laatste week voor mijn vakantie, conditioneel hard achteruit is gegaan, had het geen toegevoegde waarde meer, omdat de arts in overleg met de familie palliatieve zorg wilde bieden om zo pijn- en symptoombestrijding in te zetten.
Via de activiteitenbegeleider kon ik het voor mekaar krijgen dat de heer samen met haar plantjes op de duofiets plantjes en bloemen kon kopen voor het balkon. De heer gaf met lichaamsgebaar aan dat hij dit leuk vond. Een andere omgeving had een positief effect op dat moment voor de heer.
Via de ditiste heb ik gecommuniceerd dat de heer weinig en eenzijdig eet en drinkt. Van haar mocht de heer meer bijvoeding gebruiken. De heer weigerde met regelmaat de bijvoeding, dus dit had geen positief effect op zijn fysieke gezondheid.

Evalueer het begeleidingsplan en gegeven begeleiding met de clint en/of naasten en de werkbegeleider.
Het depressief gedrag is niet verminderd of veranderd. Naar aanleiding van aanvullend onderzoek door de psycholoog en de arts is dit het resultaat van de gegeven begeleiding veranderd. De nieuwe medicatie antidepressiva Citalopram (neerslachtigheid), gaf in de eerste week bij de heer K.A, bijwerkingen zoals braken en misselijkheid. Hierdoor had de heer ook gebrek aan energie en lag veel in bed. De heer weigerde, eten, drinken en medicatie. Het bus-uitje voor de heer, om plantjes te kopen om te verzorgen, ging om deze rede niet door, omdat de heer heel ziek was. Dit heb ik ook doorgegeven aan de psycholoog en de activiteitenbegeleider. Ik kreeg deze informatie via de EVVr te horen toen ik op vakantie was.

Tijdens de evaluatie met de werkbegeleider kijk je terug de CanMEDSrollen, zorgverlener, gezondheidsbevorderaar, organisator en communicator.

. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document