Voedingsleer samenvattingen voor de opleiding Voeding en Diëtetiek geschreven door jouw medestudenten. Blader ook door de andere HBO studiedocumenten.
Betreft een samenvatting van de noodzakelijk hoofdstukken van het boek Science of Nutrition, voor de module Voedingsleer. De samenvatting is tevens een vertaling naar het Nederlands Ik heb de Engelse terminologie zo zorgvuldig mogelijk vertaald naar de Ned...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of Nutrition door Janice Thompson, Melinda ManoreUitgebreide samenvatting van de belangrijke hoofdstukken 3 t/m 7 en vertaling van de summary van hoofdstukken 1,2,8,9,13,14,17,18 en 19. Deze samenvatting is geschreven voor het examen van het programma 'Voedingsleer', gevolgd aan het NTI in 2023/2024. Met...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of NutritionSamenvatting van het volledige eerste hoofdstuk van het boek 'Science of Nutrition', geschreven door Janice Thompson, Melinda Manor, Linda Vaughan. Het boek wordt gebruikt bij de opleiding/programma van de NTI Voedingswetenschappen en psychologie maar ook...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of Nutrition door Janice thompson, Melinda Manore, Linda VaughanEen samenvatting van het boek The science of nutrition (van het vak voedingsleer bij de opleiding van Nti). Studiejaar 1 van de opleiding voeding en diëtetiek. In het document is een samenvatting te vinden van alle hoofdstukken en een samenvatting van de ...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of NutritionDeze samenvatting bevat alle relevante informatie uit het boek Understanding Nutrition voor Periode 2 van Leerjaar 1, Voeding & Diëtetiek. De volgende paragrafen worden behandeld: 4.2-4.3, 5.3 en pagina 50 6.2-6.3 7.1-7.2-7.3 8.1 en 8.3, 8.4 14.1 en 14...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding NutritionIn dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig ...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor Whitney, Sharon Rady RolfesVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van het boek The Science of Nutrition voor het vak Voedingsleer aan het NTI. Studiejaar 1 van Voeding en Diëtetiek. Een document met alle vitaminen, mineralen en spoorelementen is tevens bijgevoegd.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of Nutrition door Janice Thompson, Melinda ManoreH.13 van The Science of Nutrition samenvatting in het Nederlands Boek: The Science of Nutrition, 5e editie Dit hoofdstuk is zowel voor de Module Voedingsleer als voor de Module Anatomie en Fysiologie voor de diëtist nodig.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of NutritionOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Alles over de spijsvertering, HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, gaat over vezels. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over vetten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. WhitneySamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over koolhydraten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. WhitneySamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over eiwitten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. Whitney