Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak Food science aan de opleiding Voeding en Diëtetiek te Hogeschool van Amsterdam.
Uitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Underst...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food ScienceSamenvatting van het vak Food science blok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De samenvatti...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food scienceVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden