Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak Voedingsleer aan de opleiding Voeding en Diëtetiek te HAN University of Applied Sciences.
Deze samenvatting bevat alle relevante informatie uit het boek Understanding Nutrition voor Periode 2 van Leerjaar 1, Voeding & Diëtetiek. De volgende paragrafen worden behandeld: 4.2-4.3, 5.3 en pagina 50 6.2-6.3 7.1-7.2-7.3 8.1 en 8.3, 8.4 14.1 en 14...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding NutritionIn dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig ...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor Whitney, Sharon Rady RolfesOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Alles over de spijsvertering, HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, gaat over vezels. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over vetten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. WhitneySamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over koolhydraten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. WhitneySamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over eiwitten. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor N. Whitney