Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak Microbiologie en voedselveiligheid aan de opleiding Voeding en Diëtetiek te De Haagse Hogeschool.
Deze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en voedselveiligheid Veilig voedselDeze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel -...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en Voedselveiligheid Veilig voedsel door Roelina DijkVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden